Via via werd ik getipt dat ik wellicht gebeld kon worden door een tandarts. Hij had foto’s nodig voor een lezing en of ik dat kon verzorgen. Natuurlijk kan ik dat; een lezing fotograferen.

Vergissing
De volgende dag had ik de tandarts aan de telefoon. Hij heeft binnenkort inderdaad een lezing maar de foto’s die gemaakt moesten worden ging om een echte behandeling van een echte patient. Déze afbeeldingen had hij nodig voor de lezing. SLIK. Volledig verkeerd geïnterpreteerd. Het bleek te gaan om een voorfront behandeling waarbij er 6 tanden vervangen worden door een 3D variant. Op een tweede dag zou het gaan om een kies implantaat. Natuurlijk kan ik dat…. 🙂

Privacy
Maar ik weet ook, dat op het moment dat je aan het fotograferen bent, sta je er een stuk verder vanaf. Je bent bezig met compositie, belichting en in dit geval ook nog met snelheid want zo’n behandling duurt al lang genoeg. Naast de medische ‘voor en na’ foto’s die de tandarts persé wilde hebben kon ik ook een aantal ‘sfeer’ foto’s maken. Wegens privacy overwegingen kan ik niet meer foto’s plaatsen. Ben jij een (tand) arts en wil je meer weten / zien, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Ik ben dus wel bang voor de tandarts
Zoals ik al zei; ik sta van deze foto’s een stuk verder af dus ik heb hier geen traumatische (tandarts) ervaring aan over gehouden. Als ik straks in juli zelf weer naar ter controle moet, lig ik daar gewoon weer als vanouds met klamme handjes…..

 

Voorfront behandeling met 3D variant

Kies implantaat