Het zal jullie niet ontgaan zijn; op 8 juni loop ik samen met mijn man Eric, 21 km de Mont Ventoux (Fr) op tijdens de Tour du ALS tbv de nog steeds ongeneeslijke ziekte ALS.

Sponsorgeld
Wanneer je met zo’n evenement mee doet dan weet je dat je naast het inschrijfgeld ook sponsorgeld ‘mee moet nemen’. In de afgelopen 6 jaar heb ik aan behoorlijk wat evenementen mee gedaan tbv ALS en dan ook veel geld opgehaald. Dit jaar doen we voor de eerste keer mee aan de Tour.  Per persoon dien je 1500 euro op te halen. OEF. Hoe gaan we dat aanpakken?

Donaties
Na een paar ontzettende lieve donaties van vrienden en familie* kregen we ineens  € 750,- van Team Jan. 5 Jaar hebben zij meegedaan en dit jaar blijven ze thuis. De stichting Team Jan wordt opgeheven en ze zijn wat ‘restant geld’ aan het opmaken. Zo. Dat was een mooie start voor ons zeg! Niet lang daarna deed Team ALS Bussum ook een duit in de zak door de pubquiz. Toen hadden we zo’n 2000 euro. Dat is nog 1000 te weinig….

Autosponsor
Toen kwam ik op het idee om lokale ondernemers te benaderen en hun te vragen of ze mij kunnen ondersteunen in de strijd tegen ALS. Als tegen prestatie rijd ik 3 maanden lang met hun logo op mijn auto. En dat heeft gewerkt! 15 Ondernemers hebben Eric en mij gesponsord! Klik gerust even op hun logo voor meer informatie over deze kanjers!

Maar die logo’s komen niet ‘zomaar’ op de auto. Anuschka Groot van Euro-line / 2Qlow heeft dat keurig voor mij verzorgt. Dank je wel Anoes! De foto’s van mijn vader en Natascha (Team Theo en vrienden…) en de logo’s van de  sponsoren zitten er prachtig op!
 


*Wij willen graag bedanken: Marion de Jong, Jan van Katwijk, Patrick Fokker, Elske en Jacco Goverde, D.H. Andel, Ria Monster, Mark en Anke Schutz, Edwin Sonneveld namens Team Jan, Ron Baten, Kirsten Laurens, Rinze en Fijkje Hoekstra, Peter en Natascha Versteeg namens Team ALS Bussum, Dominique Wubbolt, Debby Oudakker-Brals, Lucky Simon, Henk Visser, Karin Penning, Menno de Bruin, Ruud Miggels, Erik van der Steen, Kees van Zanten, Marten Bouma, Marco Tiggelman, Anuschka Groot en Rob Lendering!

Wil jij ons ook nog sponsoren? Dat kan natuurlijk. Stuur mij gerust een bericht, ook als je andere vragen hebt. 😉