Hahaha……’Bijna 2018′ is mijn titel.
En dat met nog een kleine maand te gaan!

Ja….erg klein zelfs. Nog 1,5 week ‘echt’ werken. Een korte break naar Duitsland en dan is het alweer kerst!
Tussen kerst en oud en nieuw gaan we het kantoor restylen……………het wat?

Het Kantoor!

Sinds september 2017 huur ik samen met Anuschka Groot van Scuid een kantoor (kamer 048) in bedrijfsverzamelgebouw Lumen in Huizen. Ongeveer 50 ondernemers zijn in dit pand gevestigd. Altijd fijn want als je iets wilt, nodig hebt of van gedachte wilt wisselen kan je altijd wel met iemand van een bepaalde expertise terecht. Echt super motiverend!

Omdat wij eerst wilde weten of wij samen wel een werkruimte willen en kunnen delen zijn we er zo ingetrokken. Een bevlekt blauw/groen tapijt, grauwe muren, tl-balken en een systeemplafond. Je kent het wel….zo’n inspiratie dodend kantoor 😉 Natuurlijk hebben wij de ruimte al wat ‘aangekleed’ met foto’s en oude landkaarten maar in de kerstvakantie gaat het gebeuren! Laminaat gaat erin, muren worden fris geschilderd, TL-balken worden vervangen door sfeerlampen en dat systeemplafond? Dat nemen we maar voor lief 🙂

Tweeduizendachtien
In 2016 ben ik fulltime zelfstandig gaan werken. Helaas is ook 2016 prive een ‘stevig’ jaar geworden maar overal leer je van, toch? 2017 is het jaar van doorpakken geweest en dat is prima gelukt. Mooie kansen en mooie mensen op mijn pad gekomen. Leuke opdrachten (zowel fotografie als websites) mogen doen voor verschillende opdrachtgevers waarvoor ik ze ook dankbaar ben. Maar 2018 ga ik knallen! Inmiddels heb ik een aantal beslissingen genomen die voor een ander misschien niet veel voorstellen (hoe profileer ik mezelf) maar voor mij veel verschil moet gaan maken (investeringen). Dus…deze maand ‘zitten’ we nog even uit maar daarna….. KNALLEN!
 

Anuschka Groot, mijn collega

Ons kantoor voor de veranderingen

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Kerst
Vanuit Huizen wil ik dan ook iedereen alvast fijne feestdagen wensen en vergeet niet te genieten van de mooie momenten die het leven te bieden heeft!