Ik kreeg een verzoek; of ik een bruiloft wil fotograferen verdeeld over twee dagen. Tja, dan krab je even achter je oor…..

Op vrijdag 29 augustus trouwden Dustin en Kristopher in Almere in het Van Der Valk hotel.  Beide zijn zij inwoners van Almere en zij gingen in de na-middag op de brommer naar het hotel. Daar hebben zij zich eerst omgekleed om vervolgens met vrienden en familie te genieten van het diner. De trouwceremonie begon om 19.00 uur en op dat moment “I came in”. Zij trouwden in de Barcelona zaal welke feestelijk was ingericht. Het jonge stel werd in het echt verbonden door een persoonlijke vriend terwijl de BABS in het publiek zat.  Het ja-woord werd door beide uitgesproken en de ringen werden aangereikt door het nichtje van het paar.  Aansluitend op het huwelijk zijn er nog familie foto’s genomen en daarna……daarna was er het feest! Nog een uur heb ik mee kunnen genieten van de jaren ’70/’80 hits….

De bruidsshoot was besproken op een zonnige dag. De eerste keer hebben we af moeten zeggen omdat het weer echt niet fraai was. Maar op zondag 14 september was het prachtig weer en hebben we zoals vooraf besproken een rondje Almere gedaan.

Dustin en Kristopher; Ik wens jullie alle liefde van de wereld en dat jullie dro(o)m(en) uit mag/mogen komen!