Een paar weken terug heb ik het huwelijk mogen fotograferen van Inco en Andre. Inco is een geboren Italiaanse en Andre een ras echte tukker. Zij hebben elkaar in Nederland op het werk leren kennen en na een paar jaar verkering zijn ze terug gekeerd naar Inco’s geboorte dorp in Italie, Verduno.

Zij waren al eerder van plan om te trouwen maar omdat Inco hoogzwanger was van de inmiddels 2 jarige Gulia hebben ze het toen besloten om het toch even uit te stellen. Zaterdag 7 juni was het dan zover. In de prachtige lokale kerk van Verduno zeiden zij eindelijk ja tegen elkaar tegenover alle aanwezigen en God. Direct na de huwelijksvoltrekking in de kerk was er tijd voor een aperitief naast de kerk, op een groot plateau, waar je mooi over de vallei kan heen kijken. Na ruim een uur verplaatste het hele gezelschap zich naar het restaurant  voor de lunch. Een 6 gangen lunch waar de wijn ook rijkelijk vloeide. Na het aansnijden van de taart  (en dus gang 6) was er ook nog een goochelaar om de kinderen maar ook om de ouderen te entertainen.

Een dikke 7 uur later was al het eten op en was iedereen voldaan. Dit was mijn eerste Italiaanse bruiloft die ik heb gefotografeerd en Italiaanser had het volgens mij niet gekund. Een prachtig bruidspaar, een prachtig bruidsmeisje, een mix van nationaliteiten, praten met handen en voeten, veel eten en drinken, prachtig mooi weer en zeer goed gezelschap. Ik heb er van genoten en ik wens het bruidspaar alle liefde van de wereld!