Allereerst wil ik speciaal jou als lezer een mooi, gelukkig en gezond 2017 wensen! Week één van 2017 zit er al weer bijna op dus ik blik graag even terug op vorig jaar maar ook wil ik jullie ‘mee nemen’ naar 2017…

2016
Het was voor mij een bewogen jaar. Voor het eerst in mijn leven full time zelfstandig. Jarenlang heb ik mijn bedrijf in fotografie naast mijn ‘vaste’ parttime marketing-communicatie baan gedaan. In 2015 ben ik deze baan echter (twee maal) verloren en toen was voor mij de maat vol; ik ga full time zelfstandig. Allemaal leuk maar geloof mij; het is hard werken. En dan blijft altijd de vraag ‘wat wil ik precies met de rest van mijn werkend leven’. Herken je dat een beetje?

Wat heb ik allemaal gedaan
Ik ben fotograaf. Punt. Ik maak, creëer en leg blijvende herinneringen vast middels fotografie. Mijn passie is dan ook reportagefotografie en dan meer specifiek bruidsfotografie en lifestyle fotografie.  Mijn stijl is journalistiek, licht traditioneel, puur en spontaan. En dat zie je  terug in de foto’s, deze zijn puur, fris en sprekend. Daarnaast fotografeer ik regelmatig voor bedrijven. Of het nu gaat om evenementen, profielfoto’s of foto’s voor de website / brochure. Ik vind het allemaal even leuk zolang ik maar met mensen kan werken. Zij maken namelijk het verschil! 

Afgelopen jaar heb ik zeer uit één lopende opdrachten mogen doen. Van zwangerschapsfotografie tot een reportage van de Tour du ALS. Of van een lifestyle fotoshoot aan het strand, zakelijke portretten tot diverse evenementen. Hierbij een klein overzicht van 2016:

2017
Natuurlijk blijf ik fotograferen in 2017. Mijn focus zal daarbij meer gaan liggen op lifestylefotografie en zakelijke fotografie. Ook merk ik dat ik mijn ‘andere vak’, namelijk marketing-communicatie, toch best mis. Ik wil dit dan ook, naast de fotografie, weer oppakken.  Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet precies. Er zijn inmiddels gesprekken over samenwerkingen met diverse partijen maar zolang het niet concreet is…….hou ik dit nog even voor mij.

Mijn To Do voor 2017
– mijn website WithMemories voor lifestyle fotografie beter in de markt te zetten
– de Mont Ventoux te voet bedwingen tijdens de Tour du ALS in juni
– meer bruidsreportages maken (Ken jij iemand die gaat trouwen? Let me know)
– het NoFilter project groter maken (aanmeldingen en ideeën zijn welkom)
– op gewicht blijven en meer sporten 
– het Mantelzorg project weer oppakken en op zoek gaan naar een schrijver hiervoor
– met PLS patient Aad mee zwemmen tijdens de Amsterdam City Swim en hiervan een fotoreportage maken
– vaker met mijn lensbaby fotograferen
– uitbreiden marketing-communicatie werkzaamheden
– oja, om mee te kunnen doen aan de Tour du ALS moeten mijn man en ik nog 3000 euro ophalen tbv het goede doel ALS. Wie heeft nog een ouwe sok of eea onder het matras liggen?
– ik wil meer ondernemers in beeld brengen
– tijd en aandacht voor wat ik belangrijk vind zoals mijn man, vrienden en familie
– een fotografie opdracht in het buitenland. Spanje en Italie staan reeds op mijn lijst. Kan best meer bij 😉
team Theo en vrienden voor de beklimming Mont Ventoux zoekt nog teamleden. Je kan deelnemen als wandelaar, fietser of hardloper. Ca 21 km met een stijgingspercentage van gemiddeld 10%. Interesse? Laat het mij weten! Kan je niet deelnemen? Doe dan een donatie! 😉
– had ik op gewicht blijven en meer sporten al vermeld?
– ism met Motoerit nu eindelijk die motor- fotografiereis in de markt zetten
– genieten van de dingen die op mijn pad komen 

Hoe ziet jouw To Do er voor 2017 uit?