Wauw, een diepe zucht en het is weer een aantal dagen 2019. Ik wens iedereen een gezond en succesvol jaar! Dat het zowel prive en zakelijk goed mag zijn.

Wat is er allemaal gebeurd bij JustJules in 2018?
Wel. Veel. Het was mijn 2e jaar full-time zelfstandig en ik kan je zeggen, ik heb de smaak te pakken. Ik huur nog steeds met mijn collega ondernemer / vriendin Anuschka van Scuid een kantoor in Huizen. Nog steeds één van de betere beslissingen die ik heb kunnen nemen. Ook dankbaar dat zij het al die tijd met mij weet uit te houden. Onze mannen kunnen het ook prima met elkaar vinden dus van tijd tot tijd gaan we met z’n vieren eten. In 2018 heb ik weer een aantal mooie zakelijke reportages mogen maken met als (persoonlijk) hoogtepunt de twee weken die ik mee mocht naar Brazilië. Daarnaast heb ik ook weer verschillende mooie websites mogen opleveren. Helaas is mijn portfolio op dit moment niet up-to-date dus neem over een week of wat gerust nog eens een kijkje. Klein dieptepunt in 2018 was mijn rodel ongeluk begin augustus. Drie gekneusde ribben is geen pretje kan ik je vertellen. Hierdoor heb ik helaas een aantal zakelijke fotoreportages moeten laten schieten. Was al blij dat ik uberhaupt afwisselend kon lopen/zitten 🙁

Ook in 2018 heb ik dus verschillende opdrachten mogen doen.
Hierbij een klein overzicht van 2018:
 

 
 

Websites
Zie je hem er tussen staan, de mockup van website TeamALSBussum? Dat is dus één van de websites die ik vorig jaar gemaakt heb. Er zijn er nog meer maar ik moet nog mijn website updaten. Dat komt ervan als je geen focus hebt door gekneusde ribben. Voor komend jaar ben ik van plan om deze business uit te breiden. Ik maak al websites sinds 2010 en in 2017 heb ik YES! Online in de markt gezet. Nu is het tijd om uit te breiden. Om die reden ga ik dan ook weer lekker (!!) naar school. Een mens is nimmer uitgeleerd dus ik ga een opleiding doen met daarin oa User Experience – websites maken waarin de behoefte van de gebruiker centraal staat.  Het zal mij benieuwen.

Foto opdracht buitenland
Vorig jaar wilde ik voor 2018 nog een foto opdracht in het buitenland. In oktober ging ik 2 weken naar Brazilie. Is dat buitenlands genoeg? Ik heb een prachtige reportage gemaakt voor de One In Him Foundation waar ik overigens ook de website voor heb mogen realiseren. Bekijk hier een deel van de foto’s. De hele reis heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Graag ga ik in 2019 nog een keer naar Brazilië maar dan voor een eigen fotoreportage.

Alles wat je aandacht geeft groeit zegt men. Daarom hier mijn lijst wat ik in 2019 wil bereiken.
Mijn To Do voor 2019

– daar istie weer; de Mont Ventoux te voet bedwingen tijdens de Tour du ALS in mei
– ‘revalideren’ met behulp van een personal trainer
– weer op gewicht komen en nog meer van het hardlopen genieten
– vaker ‘dwalen’ en met mijn lensbaby fotograferen
– uitbreiden marketing-communicatie werkzaamheden / websites
– oja, om mee te kunnen doen aan de Tour du ALS moet ik 1500 euro ophalen tbv het goede doel ALS. Help jij mee?
– ik wil nog meer ondernemers in beeld brengen
– tijd en aandacht voor wat ik belangrijk vind zoals mijn man, vrienden en familie
– mee terug naar Brazilië voor een eigen reportage
– had ik op gewicht komen en meer sporten al vermeld?
– genieten van de dingen die op mijn pad komen

Hoe ziet jouw To Do eruit voor 2019?