Ergens in maart woedde er een behoorlijke storm in Nederland. Hierbij is de schutting tussen ons en onze linkerburen kapot gewaaid. Na 2 maanden kwam eindelijk de nieuwe schutting. Maar dat is even wennen kan ik je vertellen! Een grote nieuwe ‘muur’ waar we tegen aan zaten te kijken. Echt heel vreemd na al die tijd een zeer ruime tuin te hebben gehad.

Al snel kwamen we op het idee om iets op te gaan hangen, maar wat? Anuschka, mijn collega-ondernemer waar ik een kantoor mee huur zei mij: ‘waarom fleur je de boel niet op met een mooie tuinposter?’ En zo simpel is het. Ik heb een arsenaal aan mooie foto’s en zij kan prima de bedrukking verzorgen!

Sinds ruim een week hangt dan eindelijk mijn tuinposter en ik kan er maar niet over op houden. Hij is zoooooooooo mooi!

 

Wil jij ook een mooie tuinposter?

Wij willen jou dit genot natuurlijk niet onthouden. Ik heb een grote collectie aan mooie foto’s waar jij uit kunt kiezen. Heb je zelf een mooie foto die je wilt laten afdrukken als tuinposter? Laat mij dat dan weten, dan kijk ik of de kwaliteit van de foto goed genoeg is. De tuinposters zijn in ieder gewenst formaat te bestellen. Prijs is dan ook op aanvraag. Hieronder enkele afbeeldingen die als tuinposter besteld kunnen worden.

 

Wil jij iets bestellen of heb je een vraag hierover?

Stuur mij een bericht en ik beantwoord je zo spoedig mogelijk!

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]