Soms gaat het ene heel snel en soms laat je iets anders helaas wat langer liggen.  Als je zojuist mijn visite kaartje ontvangen heb staat daarop nog mijn oude logo / huisstijl.  Dit logo heb ik ruim 2 jaar met veel plezier gebruikt. Het is hier natuurlijk heel duidelijk wat ik doe!

JustJules_vrouw

Nieuwe start
Omdat ik een andere weg in ben geslagen dit jaar ben ik mijn website gaan opsplitsen naar consumenten en zakelijk en tja, op de zakelijk site staat het oude logo niet echt zakelijk…. Ik sprak hierover met Marian Huyzer van Adfemme. Marian is naast fotograaf ook grafisch ontwerpster. Zij stelde voor om een opzetje voor mij te maken en binnen een week kwam zij met een 4 tal voorstellen. Eén daarvan sprak mij direct aan en die heeft zij dan ook verder uitgewerkt.

Nieuwe logo
Het nieuwe logo is door de kleur wat vrouwelijker maar door de non-schreef zakelijker. En omdat ik dus meerdere disciplines heb vond ik het ook nodig om dat te uiten. Door het onder de streep in het logo te vermelden is het natuurlijk heel duidelijk wat ik doe.

Visite kaartjes
Dus, je bent niet op de verkeerde site beland als je het logo niet herkent. Ik heb nog geen nieuwe visite kaartjes. Ze worden momenteel ontworpen en worden met 2 a 3 weken wel gedrukt. Zo ook de flyers voor de bruidsfotografie. Dus straks ben ik weer herkenbaar…..en helemaal blij met mijn nieuwe huisstijl!

justjules-beeldcommunicatie-website-3