Ik ben Inge
Ik woon in Amsterdam en sport veel en graag. Ik ben van een klein dorp in Groningen naar Amsterdam verhuisd. Toen ik verhuisde zei men dat ik waarschijnlijk binnen een paar maanden kruipend terug zou willen. Maar het eerste weekend dat ik in Amsterdam was, was ik thuis en wist ik direct dat terug naar het dorp er niet meer in zou zitten.

Doorzettingsvermogen 
Voor alles wat ik heb bereikt heb ik keihard moeten werken. Niets is mij komen aanwaaien. Ja, doorzettingsvermogen heb ik en ik zal bereiken wat ik wil. Het is alleen jammer dat mensen vaak niet verder kijken dan de buitenkant. Zo ben ik ruim 20 kilo afgevallen en voel mij er super goed bij. Nu wordt er door mensen gezegd dat ik meer zou moeten eten, vetter moet eten en dat ik te dun ben. Terwijl zij alleen mijn gezicht zien en ja ik heb een smal koppie maar mijn buik is niet mager en het is ook zeker niet dik.

Hele dag eten
Mensen weten niet dat ik de hele dag eet om op gewicht te blijven. Soms is het knap vervelend als er wordt gezegd ‘je moet meer eten’ of ‘ben je alweer aan het eten?’ Ik heb niet altijd trek maar ik moet eten anders val ik nog meer af. Of ik moet minder gaan trainen en dat is geen optie 😉 , ik train veel te graag.

Mijn statement
Je ziet aan de buitenkant niet wat voor strijd iemand heeft moeten leveren of levert om iets te bereiken.
Leef en laat leven en respecteer de ander!


 

Opdrukken
En sportief als Inge is zag ze de speeltoestellen en de boomstammen als een mooie buitenplaats om te sporten.
Als ’toetje’ dan ook een mini les opdrukken!
 


 

Wil jij ook PUUR op de foto? Neem dan gewoon eens contact met mij op, het verplicht je tot niets!