Gisteren de hele dag lekker in Amsterdam gewinkeld. Enorm gezellig maar wel met resultaat dat ik een aantal blaren heb opgelopen. Dus dan vraag je jezelf af….wat te doen….wandelen of niet?

Lente!
Natuurlijk zijn wij gaan wandelen. Het was vandaag meer dan aangenaam lente weer. Dan blijf je toch niet binnen zitten? Hier en daar een blarenpleister, shirt met lange mouwen, spijkerjas aan en stevige wandelschoenen. En we hebben genoten!

Buitenkans
We zijn wederom vanuit huis gestart richting het van Eesterenplein. Daar begint zo ongeveer het Gerrit Schultepad. Dit fietspad loopt langs het water in een mooie bocht naar links en uiteindelijk stopt hij in de Stripheldenbuurt. Daar gaat het pad over in het Marten Toonderpad. Nog even stiekem een uitstapje gemaakt naar de Buitenkans. Een kleine ecologische wijk met 55 houtskeletbouwwoningen. Het is een van de grotere ecologische wijken van Nederland. Ik had er nog niet eerder van gehoord. Wat een leuke wijk zeg!

Paarden
Als je het Marten Toonderpad afloopt ga je de Buitenring over en sta je zo weer in de Oostvaardersplassen. Dit keer hadden we geluk wat betreft de paarden. Zij stonden in grote groepen rustig aan de overkant van het ‘centrum’ lekker water te drinken. Dat vraagt om een foto!

Vervolgens zijn we via het kassen gebied weer terug naar huis gegaan. Een mooi rondje van precies 15 km.

Sport jij vaak buiten? Download dan de Fundrunnerapp. Wanneer jij jou activiteit start, start dan ook de Fundrunner. Kies je activiteit, je goede doel, de sponsor eeeeeeeen GO! Ik heb inmiddels 40 euro voor het goede doel bij elkaar gelopen. Mooi toch? Dan kan jij ook!

 
 
 
 
 
 

Onze wandeling van zondag 12 maart in feiten:

  • Prachtig lente weer
  • Voor het eerst mijn zomerjas aan
  • Ingepakte voeten
  • Wederom goed gezelschap
  • 15 km in 2,55 uur
  • Buitenkans gepakt
  • Weer € 3,- bij elkaar gelopen via de fundrunner voor Topsport for Life

 
Wil jij een keer met mij (mee) wandelen?
Stuur mij dan een bericht, je weet nooit wat voor een leuke dingen daar uit voort kunnen komen!