Ja ja…..het is mij overkomen!
Ik heb een tevreden klant!

Op 14 december heb ik een hele dag profielfoto’s gemaakt in het prachtige pand van KAF Almere. Verschillende ondernemers hadden zich aangemeld voor een fotosessie van een half uur. Eén van die ondernemers was Patrick Fokker van Mindmotion.

Patrick is in het dagelijkse leven coach waarbij hij mensen in bedrijven coacht naar een betere ‘ik’.  Vanuit ieders eigenheid, op een positieve manier, werken aan persoonlijke groei en daarmee bouwen aan gezond zelfbewustzijn.

Testimonial
Wij zijn beide lid van BNI Samuel Morse en komen iedere dinsdag met een groep ondernemers bij elkaar. Wij kennen elkaars bedrijf en zijn in feite elkaars salespersoon / ambassadeur. En vanochtend kreeg ik mijn eerste echte testimonial! Een geschreven klantwaardering van Patrick hij ook nog eens voorlas ten overstaan van alle aanwezige ondernemers! Helaas geen foto aanwezig van het moment dat hij dit aan mij voorlas, maar hier wel 2 van de 5 foto’s welke ik van Patrick heb gemaakt en de testimonial.  *Klik op de afbeeldingen voor een vergroting*

Meer waarderingen
En nee, dit is (gelukkig) niet de eerste klantwaardering die ik krijg. Van een aantal bruidsparen heb ik een geschreven waardering mogen ontvangen maar ook van een aantal zakelijke partners. Maar eerlijk is eerlijk…..een voorgedragen testimonial is toch wel heel erg leuk.

Dank je wel Patrick hiervoor, helemaal leuk!