Vakantie

Veel mensen moeten nog gaan, ik heb het alweer achter de rug. Mijn man en ik zijn een week naar Spanje geweest. Barcelona, mijn meest favoriete stad op Amsterdam na dan. šŸ˜‰

ALS

Wanneer je ooit eens in aanraking bent gekomen in je (directe) omgeving met ALS blijf je bij de wil om deze ongeneeslijke ziekte de wereld uit te helpen. Omdat wij toch ‘in de buurt’ waren zijn wij op de terugreis langsĀ de Mont Ventoux gegaan. Hier werd de 5e editie van de Tour du ALS georganiseerd. Ik wilde eigenlijk proberen te filmen met mijn camera maar dat is door de ‘opwinding van de dag’ er niet van gekomen. Wel heb ik op verzoek van Stichting ALS Nederland foto’s genomen. Hierbij dan ook een kleine sfeerimpressie. Alle foto’s welke door mij genomen kan je binnenkort vinden op het Flickr account van de stichting. Een aantal foto’s komen ook in het nieuwe ALS Magazine.

Emoties

Het is niet goed uit te leggen hoe zo’n dag is. De emoties vliegen alle kanten op; lachen en huilen gaan hand in hand. Het is emotioneel. Veel fietsers en wandelaars doen mee omdat zij iemand in hun leven hebben (gekend) met ALS. Ook doen ALS patienten zelf mee. Het hele evenement heeft een grote induk op mij achter gelaten.

Donaties

Stichting Tour du ALS genereert financiĆ«le bijdragen voor het zo keihard benodigde wetenschappelijke onderzoek met een langdurige inzet, door middel van het organiseren van een evenement. Dit ten bate van de genadeloze ziekte ALS. Samen staan we sterk! Doneren kan nog altijd….niet omdat het moet maar omdat het zo brood nodig is!

Vakantie 2017

Ja, ik heb super genoten. Niet alleen van de vakantie in Barcelona maar ook van de saamhorigheid van de grote ALS familie. Volgend jaar ga ik zeker weer naar de Tour. Of het nu om te fotograferen, wandelen of fietsen is….ik ben 8 juni 2017 aanwezig!