Begin maart zegde ik na drie jaar de huur op van mijn kantoor in Huizen. Toen begon het grote zoeken; wil ik weer vanuit huis werken of toch ergens een kantoor huren?

Weer thuiswerken
Drie jaar terug besloot ik juist om niet meer thuis te gaan werken omdat ik het contact met collega ondernemers mis. En door het thuiswerken in de corona-periode is het mij wederom duidelijk geworden dat thuiswerken ‘niets’ voor mij is.

Wat zoek ik
Er zijn voldoende kantoren in mijn woonplaats, Almere. Maar ja, wat zoek ik precies en wat is voor mij geschikt?  Ik zoek duidelijk verbinding met andere mensen / collega-ondernemers. Het moest dus zeker een bedrijfsverzamelgebouw worden. Eén met een divers pallet aan ondernemers, waar men ook af en toe een bijeenkomst organiseren en het liefst op loop-/fietsafstand van waar ik woon.

Verhuisd naar Element Offices Almere
Per heden ben ik verhuisd naar Element Offices in Almere. Een bedrijfsverzamelgebouw met ruime parkeerplaats, een bedrijfsrestaurant, receptieservices en verschillende ondernemers om mij heen. En niet onbelangrijk, 5 km van waar ik woon.

Welkom
Als je zin hebt om langs te komen, doe dat vooral maar vergeet niet van te voren te bellen. Ik werk regelmatig op locatie.

Adres:
JustJules / YES! Online
Markerkant 13-50
1314 AN  Almere
Tel: 036-7501728

 

Navigatieadres
Klik op de kaart en google maps zal de juiste plek aanwijzen. Gebruik je een andere navigatie, voer dan Markerkant 13-10 in. 

Route beschrijving:

Hogering uit Lelystad
Op de Hogering (N702), komend uit de richting Lelystad ga je op de kruising Hogering / Markerdreef (S103) links af de Markerdreef op. Ga vervolgens bij het 1ste stoplicht rechtsaf  naar de Mosweg. Op de 2e verkeersdrempel sla je linksaf en ben je op de Markerkant 13. Na ca 300 meter zie je aan je rechterhand Element Offices.

Hogering uit Amsterdam
Op de Hogering (N702), komend uit de richting Amsterdam ga je op de kruising Hogering / Markerdreef (S103) rechts af de Markerdreef op. Ga vervolgens bij het 1ste stoplicht rechtsaf  naar de Mosweg. Op de 2e verkeersdrempel sla je linksaf en ben je op de Markerkant 13. Na ca 300 meter zie je aan je rechterhand Element Offices.

Vanaf de A6
Neem op de snelweg afslag 6 Almere Buiten-West. Rij in de richting van Almere Buiten en rij de Tussenring volledig af. Met een redelijk scherpe bocht naar links kan je alleen maar kiezen om rechtsaf te slaan op de Hogering.  Op de kruising Hogering / Markerdreef (S103) sla je links af de Markerdreef op. Ga vervolgens bij het 1ste stoplicht rechtsaf  naar de Mosweg. Op de 2e verkeerdrempel sla je linksaf en ben je op de Markerkant 13. Na ca 300 meter zie je aan je rechterhand Element Offices.