Op 8 juni 2017 wandel ik samen met mijn man Eric tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux op. Dit om geld op te halen voor onderzoek naar de nog steeds ongeneeslijke ziekte ALS. Voor mijn vader is het helaas te laat, hij is 1,5 jaar geleden overleden aan ALS. Maar ik doe het wel voor al mijn vrienden die ik in de loop van de tijd heb gemaakt in deze ‘rare wereld van ALS’. En dan maar hopen dat er op tijd een medicijn zal komen om hen wel te kunnen helpen!

Stijgen in Almere
Maar ja, die berg op wandelen is zomaar niet gedaan. Het is een wandeltocht van ca 18 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van gemiddeld 10
procent. Ga er maar aan staan! Op dit moment maken wij dus ‘alleen’ maar kilometers. Voor veel stijgwerk moet ik niet in Almere zijn. Almere ligt al onder NAP en vandaag heb ik wel een hoogtepunt van 3 meter boven NAP gehaald. Dat zet geen zoden aan de dijk dus. Eind maart willen we de 21 kilometer met gemak aan tikken en dan in april willen we de hoogte in. Kortom, dat wordt wandelen in de Duinen aan de Zee of Limburg. Hebben jullie nog mooie routes voor ons in gedachten?

Wandel je mee?
In die tijd neem ik jullie dus mee op onze wandelingen. Ik hou jullie op de hoogte van waar we zijn en welke routes we lopen. Wij maken daarbij gebruik van Strava om de kilometers en de bewegingstijd te meten. Natuurlijk neem ik ook mijn camera mee zodat jullie ook kunnen zien wat wij hebben gezien…

 

#opwegnaardemontventoux
#opwegnaarmontventoux 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Onze wandeling van zondag 5 maart in feiten:

  • Droog maar koude wind
  • Natte en drassige ondergrond
  • Stijve bovenbenen
  • Goed gezelschap
  • 13,1 km in 2,39 uur
  • Paden bewandeld waar we nog niet eerder zijn geweest
  • Dierenbegraafplaats ‘ontdekt’
  • Weer € 3,- bij elkaar gelopen via Fundrunner voor TopSport for Life
  • Instagram vergeet ik weer in te zetten maar dat kan ook achteraf 😉

 
Wil jij een keer met mij (mee) wandelen?
Stuur mij dan een bericht, je weet nooit wat voor een leuke dingen daar uit voort kunnen komen!