Paar weken terug ben ik naar Professional Imaging geweest. Dé fotovakbeurs van Nederland. Naast een heleboel mooie ontmoetingen met collega fotografen heb ik mezelf ook kunnen verlekkeren naar al dat mooie apparatuur wat naar je staat te lonken. Veel nieuwe inspiratie opgedaan voor oa fotoboeken van voor mij onbekende leveranciers maar ook andere manieren om je foto’s te presenteren.

Xpozer

Niet geheel nieuw op de markt (sinds 2010) maar wel innovatief is Xpozer. Je foto wordt afgedrukt op ultra dun polyester fotofolie. Vervolgens wordt de foto gespannen door een uniek spansysteem waardoor je foto er letterlijk strak uitziet. Met een soort van driehoekige klem kan je de foto vrijstaand aan de muur ophangen. Hierdoor ontstaat er een kleine schaduw en dus diepte. Wanneer je een nieuwe foto wilt bestellen op hetzelfde formaat dan kan je een wisselfoto bestellen. Zonder spanframe dus. Dit scheelt je in kosten en kan je de foto van tijd tot tijd wisselen. Een goede foto verveelt nooit. Maar met meerdere goede foto’s wordt het lastig kiezen!

Reseller

Ik heb gisteren mijn eerste Xpozer ontvangen. Ik vind de afdruk zo mooi en strak geworden dat ik heb besloten reseller te worden! Je kan jouw foto naar mij toesturen. Ik zorg er vervolgens voor dat de foto geoptimaliseerd wordt zodat de hoogste HD printkwaliteit gewaarborgd is. Let wel, de originele foto dient dan wel aan een aantal eisen te voldoen. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

Wat zijn oa de voordelen en kenmerken van Xpozer?

A) De afdruk wordt gekenmerkt door de enorme hoge HD kwaliteit.

Check de HD kwaliteit!
 

 

 

 

B) Bij Xpozer zie je geen doekstructuur en heb je geen last van spiegelingen.
Strak aan de muur zonder spiegeling en randen!
 

 

 

 

 

C) Met het Xpozer spansysteem kan je eenvoudig en voordelig foto’s wisselen.
De foto’s zijn dus ook zonder spansysteem te bestellen.

Eenvoudig nabestellen en wisselen van foto's.
 

 

 

 

 

 

NB: bovenstaande foto’s zijn afkomstig van Xpozer