Tijdens ons verblijf in Frankrijk voor de Tour du ALS werd ik op Facebook getagged dat men nog een fotograaf zocht voor de ALS Lenteloop in Bilthoven. Al een tijd mezelf niet meer ingezet als vrijwillig fotograaf vond ik dit eigenlijk wel een mooi moment.

In eerste instantie wilde ik graag de 10 kilometer mee rennen maar helaas konden geen van mijn loopmaatjes op 2e pinksterdag. Ik besloot te wachten tot de laatste dag want je tot op het laatste moment beslissen om mee te doen. Op het moment dat het er naar uitzag dat ik alleen ‘moest’ rennen, besloot ik na aanleiding van de Facebook tag te gaan fotograferen. Hier dan ook een kleine impressie.

 

Er is natuurlijk meer te zien. De hele galerij is binnenkort te zien via de website van de Rabobank ALS Lenteloop. Als je echt nieuwsgierig bent, dan bekijk je alle foto’s alvast hier.